Z6_HQ8A1O82KGF080QAP4UPQC2DC7
Z7_HQ8A1O82KGF080QAP4UPQC2D20
Сватбен туризъм

 

 

Много влюбени двойки предпочитат нестандартно място за вричане. Привличат ги изнесените сватбени ритуали, които позволяват церемонията да бъде уникална, а атмосферата да създава неповторимо преживяване.

 

Средновековната крепост „Баба Вида“, събрала мъдростта на няколко хилядолетия и достолепно извисила се на Дунавския бряг е желано място за брачни ритуали. Историческият паметник се явява естествен декор за великолепни снимки, които да запечатат първото семейно събитие. Гледката към Голямата европейска река предизвиква  мечти и планове за съвместното съжителство.

 

 

 

 

 

Другото предложение на Община Видин за изнесен сватбен ритуал е художествената галерия „Никола Петров“. Това е място, съчетаващо аристократизъм и изкуство, което изпълва всяка церемония с красота и изтънченост.

Сватбеният ден може да бъде обогатен с представянето на автентични танци от фолклорен ансамбъл „Дунав“, за които ще бъде чест да придаде настроение и колорит на  тържеството.

 

 

 

 

 

Желанията на брачните двойки, които предпочитат класика и романтика могат да бъдат удовлетворени от квартета на Симфониета-Видин.

 

История, изкуство и традиции може да предложи Община Видин на всички двойки решили да се възползват от магията на река Дунав и избрали предложенията за сватбени ритуали в нашия град.

 

Подробна информация за изнесените сватбени церемонии, които организира Община Видин, се получава на следните телефони: 094 609 499 и 0877 842557, или на място в административната сграда на Общината, пл. „Бдинци“ №2, партер, ст. №1.