ENG | BG

close
close
 

Заместник-кметът Венци Пасков награди участниците във волейболния турнир „Купа Вида”   Турнирът се провежда по традиция в навечерието на духовния празник на град Видин - Димитровден. Състезанието е за момичета, родени 2003/2004 г. В него взеха участие 5 отбора, а срещите се играха в Спортна зала „Фестивална” на 14 и 15 октомври. Победител в оспорваната надпревара станаха гостите от волейболен клуб „CVK” - гр. Крайова, Румъния. На второ и трето място се подредиха ВК „Марица” – гр. Пловдив и ВК „Бдин-Вида” - гр. Видин, следвани от Централен полицейски волейболен клуб и ВК „ЦСКА” - гр. София.

Купите във волейболния турнир връчи заместник-кметът по хуманитарни дейности и социална политика на Община Видин Венци Пасков. За всички участници бяха осигурени медали и грамоти. Пасков закри спортното събитие, като благодари на отборите и техните треньори. „В това състезание показахте висок спортен дух и всеки от вас би могъл да бъде победител. Надявам се и догодина отново да се видим тук” - каза заместник-кметът.

Турнирът се организира от Община Видин, волейболен клуб „Бдин-Вида” и Министерството на младежта и спорта, Програма „Децата и спортният клуб”.


Публикувана на: 15.10.2017

 
X