ENG | BG

close
close
 

Заместик-кметът на Община Видин инж. Цветан Асенов бе гост на празника на жената в с. Жеглица        За поредна година жителите на селото отбелязаха Международния ден на жената. Осмомартенското тържеството се състоя в салона на Народно читалище „Н.Й.Вапцаров 2010”.

От името на кмета на Община Видин Огнян Ценков, инж. Асенов поздрави присъставащите дами и поднесе поздравителен адрес на секретаря на читалището Христина Тодорова, в който пише: „Продължавайте да надграждате хубавите традиции и да бъдете заедно и в делници, и в празници. Пожелавам на дамите, които работят с отдаденост и любов за развитието на местното читалище, както и на всички жени от село Жеглица, да посрещнат празника със слънчево настроение и много усмивки”.

Самодейците от ансамбъла при читалище „Светъл ден 2009” – Видин с главен художествен ръководител Цветан Лозанов представиха празнична програма. Деца от селото изпълниха стихотвотения и песни, посветени на майката.

В чест на празника Община Видин бе осигурила цветя, а заместник-кметът Цветан Асенов поднесе цвете на всяка дама.Публикувана на: 09.03.2019

 
X