ENG | BG

close
close
 

Рожден ден на детска градина „Зорница“    Заместник-кметът на Община Видин Венци Пасков посети детска градина „Зорница“, която отбелязва 45 години от създаването си. Той поздрави с празника колектива и възпитаниците на детското заведение и поднесе от името на видинския кмет Огнян Ценков поздравителен адрес и почетен плакет на директора Светлана Петкова. „Споделям вашата радост и ви пожелавам здраве и сили в благородната мисия да възпитавате добри и ученолюбиви деца, да продължавате ползотворната си работа и да издигате престижа на детското заведение. Оценявам високо вашите усилия и всеотдайност и ви пожелавам занапред все така успешно да се справяте с отговорната си задача. Желая на децата отлична подготовка, много игри и забавления. Нека се гордеят, че са възпитаници на детска градина „Зорница“ и растат под грижите на този прекрасен екип с дългогодишен опит“ – пише в адреса.

Светлана Петкова благодари за вниманието от страна на Община Видин и каза, че тя също е възпитаник на детската градина. „Надявам се, че ще имаме все повече усмихнати деца и всички тук ще се чувстват прекрасно“ – сподели тя.

Деца, учители и родители се събраха заедно, за да отпразнуват рождения ден, на който изненадата беше голяма торта и подаръци за малчуганите.


Публикувана на: 22.05.2018

 
X