ENG | BG

close
close
 

При изключителен интерес премина традиционният Видински панаир 2017   Видинският панаир 2017 затвори врати. Тазгодишното издание продължи от 25 август до 2 септември. Както при откриването му, така и в последния ден, хиляди жители на общината и гости се събраха за финала.

   От сцената кметът на Община Видин Огнян Ценков приветства хората и участниците в изложението. „За всички нас той бе очакван празник, повод за събиране на роднини и радостно посрещане на близки гости. Видинският панаир е наша традиция, съхранявана повече от 120 години. Тук намерихте всичко – търговци, производители, атракциони, забавления и богата културна програма. Убеден съм, че деветте панаирни дни и нощи донесоха на вас, видинчани и гости на града, много положителни емоции“ се обърна Ценков. Видинският кмет отбеляза, че за него е изключително важно и одобрението на хората и изказа удовлетворението си от тазгодишното издание на Видинския панаир.Той благодари на организатори и участници, без чиито неимоверни усилия и всеотдайност това не би могло да се случи.

   При невероятен успех премина концертната програма. На панаирната сцена пяха знаменити български и сръбски звезди – Веселин Маринов, Рени, Амар Гиле, Десислава, Мирослав Илич, Константин, Синан Сакич, Славка Калчева и Мухарем Сербезовски както и самодейни състави от региона.

Община Видин гарантира безопасността, реда и спокойствието на гражданите и изложителите и по време на панаира нямаше инциденти.

   Финалният концерт на Мухарем Сербезовски също събра многобройна публика. Звездата от съседна Сърбия е изключително популярен в своята страна, но се радва на голям успех и сред българските си почитатели.

   Община Видин се готви за следващото издание на Видински панаир 2018.
Публикувана на: 03.09.2017

 
X