ENG | BG

close
close
 

Поздравление по случай Деня на българската община

    В Деня на българската община 12 октомври отправям своите искрени поздрави към кметовете и кметските наместници, към служителите в общинската администрация, общинските съветници и към жителите на Община Видин. Защото днес е празник за всички нас, които изграждаме настоящето и бъдещето си тук.
Общината е институция, която служи на хората и през годините е доказала своята важна роля за развитието на обществото. Стремежът на местната власт е да бъде в полза на всеки гражданин, да откликва на потребностите и проблемите. На истински резултати можем да се радваме само тогава, когато посрещаме и преодоляваме трудностите заедно. Общата ни цел е ясна – да създаваме комфортна среда за живот не само във Видин, но и във всички населени места на Общината; да работим съвместно за реализирането на полезни инициативи и проекти; да осигуряваме все по-качествено образование за нашите деца и младежи, ярък пример за което е откриването на филиал на Русенския университет „Ангел Кънчев“; да съхраняваме и популяризираме културно-историческите забележителности и богатството на родния фолклор; да бъдем грижовни стопани на нашата прекрасна земя и нашия дом.
Пожелавам на колегите си и на служителите в Община Видин да бъдат здрави, успешни и да служат за пример с работата си. Благодаря им за техния професионализъм, отдаденост и достойнството, с което защитават авторитета на институцията, която представляват.
Честит празник!

Огнян Ценков
кмет на Община Видин

Публикувана на: 12.10.2018

 
X