ENG | BG

close
close
 

Поздравление по случай Деня на българската община

На 12 октомври отбелязваме Деня на българската община. Една институция, която служи на хората и доказва през годините, че има важен принос в развитието на обществото.

Днес е празник не само за работещите в общинската администрация, за общинските съветници, за кметовете и кметските наместници, но и за всички жители на Община Видин. Защото само със съвместни усилия и единомислие е възможно да надграждаме и променяме настоящето, да очертаваме нови хоризонти и мечтаем за бъдещето на децата си. Всички ние се гордеем със старопрестолния си град, с величието на историята му и достойните личности, живели в него. Искаме Видин и Видинският край да бъдат един от скъпоценните кътове на България, който пази родолюбивия дух на своите предци, красотата на народните традиции и богатството на плодородната си земя. За това се изисква търпение, постоянство и отдаденост.

В Деня на българската община отправям към всички посланието да останем дълбоко свързани в любовта си към родовите корени, да се трудим и успяваме тук, където тежим на мястото си. Пожелавам на колегите си и на служителите в Община Видин да бъдат здрави, успешни и всеотдайни в работата си. Благодаря им за усилията и енергията да защитават името на институцията, която представляват и да отстояват нейния авторитет.

Честит празник!

Огнян Ценков
кмет на Община Видин

Публикувана на: 12.10.2017

 
X