ENG | BG

close
close
 

Почетен плакет за волейболистките от ППМГ „Екзарх Антим I”       
Кметът Огнян Ценков се срещна със състезателките от видинската гимназия, взели участие в Световните ученически игри по волейбол, които се проведоха от 29 март до 7 април в гр. Пореч, Хърватска. Поводът бе тяхното отлично представяне и класирането им на шесто място в турнира. На срещата присъстваха директорът наППМГ „Екзарх Антим I” Румяна Петрова, ръководителят на отбора Росен Ракаджиев и треньорът Кристина Георгиева.

„Бях сигурен, че ще се върнете с победа, защото възпитаниците на Профилираната природо-математическа гимназия многократно са доказвали, че с упоритост, труд и вяра в общите усилия на отборната игра, може да се постигне поставената цел. Горд съм, че представихте не само Видин, но и България на този престижен международен турнир. Вие заслужихте достойно приза си с 4-те победи над Франция, Холандия, Непал и Македония” – каза кметът. В знак на признателност той връчи на капитаните на отбора Виктория и Катрин почетния плакет на Общината и грамота за спечелено шесто място на Световните ученически игри.

Директорът на гимназията подари на Огнян Ценков колаж със снимки от турнира в знак на благодарност за това, че е подпомогнал участието им в шампионата, осигурявайки екипите за отбора и че винаги се отзовава, когато училището има нужда от подкрепа.Публикувана на: 17.04.2019

 
X