ENG | BG

close
close
 

Организаторите на Ретро парад Видин с благодарност към кмета на Общината    Огнян Ценков прие днес Иван Цолов и Бойко Николов, дошли да му благодарят лично за подкрепата и финансовата помощ, която им оказва както за организирането на Ретро парада във Видин, така и за участието им в редица други престижни прояви. Само преди два дни те се завърнаха от 16-тия Ретро парад в Благоевград като носители на Специалната награда. Младите хора споделиха, че за тях това участие е много важно, защото са създали нови приятелства и контакти с хора, които ще пристигнат в нашия град на 3-ти август, за да се включат в третото издание на парада. Иван и Бойко разказаха и за друга изява – международно състезание в град Делчево, Македония, откъдето се завърнаха с грамота. Сред получените от тях отличия са още: Специална награда за участие в I-ви Международен ретро парад за приятелите на Ретро клуб - Парачин, Сърбия, плакет от Български автомобилен клуб „Ретро“ във връзка с организирането на първия Ретро парад във Видин и, разбира се, една от най-важните за тях награди – Купата на кмета, връчена им лично от Огнян Ценков. Това са само част от многото отличия, които са получили амбициозните млади хора.

„Благодарни сме на Община Видин и лично на Вас, г-н Ценков, за подкрепата и за това, че се отзовавате на нашата идея за организирането на Ретро парад във Видин, защото благодарение на общите ни усилия той вече се превърна в традиция“ - казаха те.

От своя страна кметът на Община Видин изказа своето задоволство от достойното представяне на Иван и Бойко на участия у нас и извън страната, от усилията и желанието, с които те работят за реализиране на инициативата си: “Този парад е и една възможност да популяризираме нашия град и като туристическа дестинация, да покажем неговите дадености и богатото културно-историческо наследство. Винаги можете да разчитате на подкрепата на Община Видин“.

Иван Цолов и Бойко Николов са студенти във Филиала на Русенския университет „Ангел Кънчев“ във Видин.

Публикувана на: 13.05.2019

 
X