ENG | BG

close
close
 

Огнян Ценков поздрави ръководствата на "Бдин-1923" и "Левски" София (школа стадион "Раковски") с подписването на договора за сътрудничество   Подписите си под договора за сътрудничество сложиха Павел Петров, председател на Управителния съвет на ФК „Бдин-1923“ и Станислав Ангелов, директор на детско-юношеската школа наЛевски" на стадион "Раковски".На събитието присъства и кметът на Община Видин Огнян Ценков. „Искам да изразя своето задоволство от подписването на днешното споразумение и да ви уверя, че в лицето на Община Видин имате един съмишленик и партньор и ние винаги ще се отзоваваме, когато е необходимо и ще помагаме. Защото това е обществено полезна кауза. С развитието на спорта ние предлагаме условия за физическото израстване на нашите деца и младежи, а на тези, които имат своите заложби – да се развиват като професионални футболисти“ – заяви Ценков. Той допълни, че чрез спорта подрастващите и младежите формират у себе си самодисциплина, упоритост и воля за победа.

   Станислав Ангелов изказа своята благодарност към видинския кмет за това, че приема присърце сътрудничеството между двата клуба. Той заяви, че предстои много работа, но гарантира, че ще направи всичко по силите си, за да се възвърнат името и традициите на видинския футбол. Павел Петров също благодари на Огнян Ценков за досегашната помощ и за осъществяването на договора и го увери, че видинският клуб ще работи за възраждане славата на футболната игра.
   Подписването на договора се състоя преди мача на видинските футболисти с отбора на „Дунав“ от Прахово, Сърбия, на стадион „Георги Бенковски“.


Публикувана на: 09.03.2017

 
X