ENG | BG

close
close
 

Огнян Ценков помогна за лечението на младеж от Видин    Кметът на Община Видин дари лични средства на 32-годишния Иван Василев, който се нуждае от бъбречна трансплантация. За съдействие към Огнян Ценков по време на приемния му ден се обърна майката на младежа Ваня Младенова. За да се направи интервенцията и Иван да се радва на пълноценен живот, са необходими около 50 000 лв., които са непосилни за семейството.

        Ценков вдъхна увереност на младия човек в положителния резултат, а той му благодари за подкрепата. Видинският кмет призовава гражданите и представителите на бизнеса, които имат възможност, да се включат в дарителската кампания и да помогнат на Иван за събирането на необходимата сума.

        Припомняме, че всеки месец от началото на своя мандат кметът Огнян Ценков отделя средства от заплатата си, за да подпомогне нуждаещи се видински деца и младежи.

        Публикуваме дарителската сметка, за да може информацията да достигне до повече хора: BG79FINV91501317198273 BGN – Иван Димитров Василев.Публикувана на: 11.09.2018

 
X