ENG | BG

close
close
 

Кметът на Видин помогна на семейство, чийто дом пострада при пожар    Имуществото в жилището на Христина и Венелин Йончеви е опожарено напълно при инцидент в края на миналата година. Сега апартаментът, който се намира във видинския комплекс „Крум Бъчваров“, е необитаем. Христина, заедно с двете деца, едно от които е на година и няколко месеца, живее на квартира, а съпругът й е на работа в чужбина. Сумата, необходима за възстановяване на жилището, е непосилна за младото семейство.

    Кметът Огнян Ценков се отзова на молбата за финансова помощ от страна на пострадалите, постъпила в Община Видин. Той връчи днес на Христина Йончева парична помощ в размер на 500 лв. И тази година видинският кмет продължава своя ангажимент, поет в началото на мандата, да подпомага със средства, които отделя от заплатата си всеки месец, нуждаещи се деца и младежи от Общината.

        Христина Йончева благодари сърдечно на кмета за благородния жест. Тя изрази надежда, че на призива за подкрепа в този труден за семейството момент, ще се отзоват и други граждани и институции.


Публикувана на: 07.02.2018

 
X