ENG | BG

close
close
 

Благодарствено писмо до кмета Огнян Ценков от Адвокатска колегия - Видин        Председателят на Адвокатския съвет на Адвокатска колегия - Видин Кирил Груев връчи днес на кмета на Общината Огнян Ценков благодарствено писмо във връзка с оказано съдействие при изпълнение на проект „Трансгранично партньорство за обучение и мобилност на труда в юридическата област“. Той се реализира съвместно от адвокатските колегии във Видин и град Крайова, Област Долж, Румъния. По проекта колегиите извършват проучване, чийто акцент е постигането на мобилност. Проведени са 6 обучителни курса, които обхващат юристи по трудово правоотношение, на свободна практика, студенти по право и хора с висше образование като цяло.

„Искаме да благодарим на кмета за това, че осигури участието на юристите на Община Видин в тези курсове и на останалите служители с висше образование, желаещи да се запишат в обученията, които продължиха около 6 месеца. Считам, че Общината изключително много помогна на Адвокатската колегия за осъществяване на дейностите по проекта“ – каза председателят на Адвокатския съвет на срещата си с видинския кмет.

Огнян Ценков и Кирил Груев изразиха надеждата си, че доброто сътрудничеството между двете институции ще продължи и занапред.
Публикувана на: 10.08.2018

 
X